Suzanne Collins - Mockingjay (Hunger Games #3)

Druhou a mnohem očekávanější knihou, která dnes taktéž vychází je závěrečný třetí díl v sérii Hunger Games.

Upozorňuju, že anotace obsahuje spoilery k druhému dílu, který v českém překladu vyjde až v říjnu!

V napínavém závěru trilogie Hunger Games od Suzanne Collinsové musí Katniss Everdeenová zaplatit za to, že přelstila nelítostný Kapitol tím, že vyhrála Hladové hry ne jednou, ale dvakrát. Prezident Snow nikdy nečelil hrozbě jako je tato, a tak se rozhodne k potlačení vzdoru proti němu tím, že zaútočí na Katnissinu největší slabost – její rodinu a distrikt. Vypadá to, že Katniss a její společnost budou muset vyzkoušet svoje schopnosti pro přežití mimo arénu, pokud chtějí znovu triumfovat. Ale který z jejích přátel vzbouřenců bude schopen podmanit si její srdce – její společník z dětství Gale nebo její spoluvítěz a předstíraný milenec Peeta?

Včera také spatřilo světlo světa video, na kterém sama Suzanne čte první kapitolu z tohoto dílu. Podívat se na něj můžete zde.

EDIT: E-book už je venku. Enjoy! :)

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search