Kelley Armstrong - The Summoning (Darkest Powers #1)

Po letech častého stěhování následující po smrti její matky se život Chloe Saundersové konečně usazuje. Navštěvuje uměleckou školu, následuje svůj sen stát se režisérkou, dělá si přátele, potkává kluky. Její největší starostí je to, že se nevyvíjí tak rychle jako její přátelé. Ale když puberta udeří, přinese to víc než jen vlnu hormonů. Chloe začne vídat duchy – všude, dožadující se její pozornosti. Poté, co si vytrpí kolaps, její oddaná teta Lauren ji vezme do vysoce doporučovaného residenčního zařízení.
Zpočátku se zdá být místo Lyle House v pořádku, až na Chloein malý problém, kdy se obává, že by mohla čelit celoživotní duševní nemoci. Ale jak postupně poznává ostatní děti v domě – okouzlujícího Simona a jeho hrozivého neusměvavého bratra Dereka, protivnou Tori a Rae, která má „něco“ s ohněm -, Chloe si začne uvědomovat, že je tu něco, co je váže dohromady, a není to obvyklé chování „problémového dítěte“. A společně objeví, že Lyle House není ani obvyklé residenční zařízení...

Download

3 komentářů:

Anonymní 20. srpna 2010 v 21:30  

Promiň že obtěžuju - ale download link není tak úplmě v pořádku. Sice je knha kterou si člověk stáhne skutečně the Summoning ale ne v angličtině, ale spíš ve španělštině(i když o tomhle posudku můžeš zvesela pochybovat protože co se tohoto jazyku týče tak nejsem expert). Ještě jednou se omlouvám za rýpání a taky moc děkuju za ostatní downloady!

Nicole 20. srpna 2010 v 21:52  

Ou, za to se omlouvám! Teď už by to měla být anglická verze ;)
Každopádně díky za to, že seš ozvala! :)

Anonymní 21. srpna 2010 v 15:39  

Moc děkuju žes to sem hodila! :=)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search