J. R. Ward - Milenec z temnot (Bratrstvo černé dýky #1)

Úvodní román slavného cyklu představuje tajné bratrstvo šesti upírských bojovníků, ochránců rodu. Ti ve skrytu noci vedou nekonečnou a neúprosnou válku s odvěkými nepřáteli o svá území v Caldwellu. Nejkrvežíznivějším z upírů je vůdce bratrstva, Wrath, který touží odplatit vraždu svých rodičů. Avšak když jeden z jeho nejstatečnějších bojovníků padne a zanechá po sobě polorodou sestru, musí za ni Wrath vzít zodpovědnost. Zavede ji do světa neživých, o němž dosud neměla tušení, do světa smyslnosti, o níž se ji nezdálo ani v nejdivočejších snech.

Česká obálka je příšerná, proto originál.
Jinak četl někdo?

5 komentářů:

Anonymní 11. srpna 2010 v 17:36  

Jasně, četla jsem to dvakrát a bylo to úžasné. Bylo tam hodně chemie :-D miluju knihy o upírech a tahle fakt za to stojí. Doporučuju :-)

Freckles 11. srpna 2010 v 17:57  

Bohužel si nemůžu koupit všechny knihy co bych chtěla, takže už asi 2 měsíce na tuhle knihu ,,číhám" v knihovně...zatím jsem neměla štěstí, ale určitě si to chci přečíst :-)

Anonymní 12. srpna 2010 v 12:22  

Kayla

Jedna z mých nejnovějších závislostí;), určitě dopuručuju ji přečíst stojí to vážně za to. A navíc kvalita knížek se vzestupně zvyšuje, což se třeba u takové Anity říct nedá:(

Anonymní 13. srpna 2010 v 1:28  

Larxii

Tahle kniha je super plus aj ty další z pera Wardové.Doporučuju přečíst jestli chceš můžem ti ju poslat tu je můj mail Larxii@seznam.cz nebo tě můžu odkázat na stránku kde sem ji sehnala.Sou tam i jiné knížky který sou zajímavé sou tam nové i staré a je tam aj sekce anglických verzí.Další autorka velice podobná Wardové je Sherrilyn Kenyon (taktéž můžu poslat nebo odkázat) tu taky doporučuju.Ti kdo četli ví ty kdo se chystají přejem příjemné počteníčko:-)Čao Larxii

kelly01 13. srpna 2010 v 10:08  

ahojky...jj, četla jsem ji i druhý díl a už si brousím zuby na třetí. knihu doporučuju, konečně u nás vyšlo i něco pro dospělí, co se netýká střední školy a upírů..

Na svém foru o tom mame docela dost informaci a rozsáhlou diskuzi.. tak se prijd mrknout

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search