Dark Flame (The Immortals #4)

Ever se snaží domluvit Haven, aby nikde neroztrubovala, že je nesmrtelná. Všechny by je totiž vystavila riziku. Když přijde řeč na Romana, Haven razantně odmítne, že by byl tak zlý a podlý, jak Ever říká. I Damen se jí pokouší domluvit, ale ona si nedá říct.
Ever se snaží zrušit kouzlo, které mělo Romana donutit dát jí protilátku. Jenže se to zvrtne a Ever se k Romanovi připoutá. Od té chvíle to je jen Roman - myslí na něj, sní o něm a chce ho. Když k němu nevědomky dorazí, Roman ji uvidí jako Drinu, jeho milovanou. Přijde ale Haven a Ever ji dokonce napadne.
Jude je také napaden Ever, když si chce dokázat, že je taky nesmrtelný. Ovšem rána na ruce se mu nezahojí, a tak ho Ever doveze do nemocnice. Pak mu něco málo o sobě prozradí.
Jude se v Summerlandu ve Velké hale poznání dozví vše o své minulosti, o něm a o Ever.
Když se Ever pokusí znovu zvrátit kouzlo, které ji připoutalo k Romanovi, zdá se, že to zabralo. Brzy ale zjistí, že ne, a znovu se vrhne Romanovi do náruče, který ji znovu vidí jako Drinu. Když ji prokoukne, uteče do Summerlandu, kde zjistí, že Ava je ve skutečnosti teta dvojčat.
Na Avu je Ever pořád naštvaná, ale poté, co v Summerlandu uvidí most, přes který přechází duše a Jude ji tam objeví, za ní zajde s žádostí o pomoc. Podle Avy si za všechno může sama tím, že negativní věci moc myslí. Ever pak skutečně začne být vůči Romanovi imunní.
Snaží se dát věci do pořádku s Haven a po nemalé snaze se jí to podaří, ovšem už nikdy nebude nic tak jako dřív.
Everina teta Sabine ji odhalí, jak poskytuje výklad její kamarádce jako médium pod jménem Avalon. A Ever má průšvih.
Ever přijde na plán, jak z Romana vymámit protilátku; zajde za ním, pokecají a Ever ho přesvědčí, že ji vezme za Drinou výměnou za protilátku. Roman souhlasí, Drinu s Shadowlandu na okamžik spatří, než ho Jude, který je spolu objevil, zabije. Lahvička s protilátkou se rozbije a na tričku ji má Roman i Jude. Přijde Haven, uvidí Romana mrtvého, odvolá příměří s Ever a jí i Judeovi slíbí válku. A Damen se zase ani trošku na Ever nezlobí.

Mnohem lepší než předchozí díl. I když mě Ever v jednu chvíli začala dost štvát.
Na této sérii není nic zas tak pohlcujícího, ale přesto mě to stále baví.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search