Kelly Creagh - Nevermore

Roztleskávačka Isobel Lanley je zděšena, když je dána do páru s Varenem Nethersem kvůli anglickému projektu, který je – tak nefér – v den zápasu soupeře. Chladný a rezervovaný, cynický a jízlivý, Varen dává najevo, že by taky raději s ní neměl co dočinění. Ale když Isobel objeví zvláštní rukopis v jeho deníku, nemůže si pomoct a na tohoto chlapce s pronikavýma očima se podívá jinak.
Brzy se Isobel začne vymlouvat, aby mohla být s Varenem. Neustále odtrhnutá od svých přátel a od svého panovačného přítele se Isobel vydává hlouběji a hlouběji do světa snů, který Varen vytvořil skrze stránky svého deníku, říše, ve které děsivé příběhy Edgara Allana Poea ožívají.
Když se její svět okolo ní začne komplikovat, Isobel zjistí, že sny, stejně jako slova, mají větší moc, než si kdy představovala a že většina děsivých skutečností jsou ty v její mysli. Nyní musí najít způsob jak se dostat k Varenovi dřív, než ho pohltí stíny jeho vlastních nočních můr.
Jeho život na tom závisí.

Download

1 komentářů:

Emmgirl 31. srpna 2010 v 15:40  

To zní úžasně :-)
Jen by mě zajímalo, kdy dojde přeložená do ČR.. :)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search