Kiersten White - Paranormalcy (Paranormalcy #1)

Divné, ačkoli pracuje pro Mezinárodní paranomální kontrolní agenturu, Evie si vždycky myslela, že je normální. Jistě, její nejlepší kamarádka je mořská panna, její bývalý přítel je víla (pozn. má víla i mužský rod? :D), zamilovává se do měňavce a ona je jediná osoba, která dokáže prokouknout kouzlo nadpřirozena, ale stejně. Normální.
Jenže teď nadpřirození umírají a Eviiny sny se plní strašidelnými hlasy a záhadnými proroctvími. Brzy si uvědomí, že tu může být spojení mezi jejími schopnostmi a spoustou náhlých úmrtí. Nejen to, ale může být i ve středu temného vílího proroctví slibujícího zničení všech nadpřirozených bytostí.


+ ještě vychází:

  • Alyson Noël - Radiance
  • Alexandra Adornetto - Halo
O obou jsem tu již psala :)
To ovšem není všechno. Vychází ještě jedna kniha, která se zdá být pro mě nejlepší. O ní ale až později :)

EDIT: E-book :)

2 komentářů:

Anonymní 31. srpna 2010 v 12:33  

ahoj,
o všech těch knihách co se tady zmiňuješ v tomto článku hodíš sem pak ebooky až budou na světě, předem díky

Judit 31. srpna 2010 v 14:52  

ooo na Paranormalcy sa uz neviem dockat, a Halo vyzera tiez zaujimavo, zboznujem anjelske veci :)A ta este jedna "najlepsia" kniha - asi viem, co mas na mysli a ja nepochybujem o tom, ze bude uuuzasna :)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search