Richelle Mead - Krvavý slib (VA #4)

Ano, je to tak. Mnozí z vás se konečně dočkali a ode dneška si mohou koupit už 4. díl Vampýrské akademie.
Česká anotace:

Život Rose Hathawayové nebude už nikdy stejný. Po nelítostném útoku na Akademii zemřelo hodně Morojů i dhampýrů. Ti, kteří přežili, jsou na tom ještě hůř: musejí se vyrovnat se smrtí kamarádů. A Rosin krk nyní zdobí tetování, které všem zvěstuje, že zabila bezpočet Strigojů.
Jen jedna oběť je však důležitá… Dimitrij Belikov. Rose podstoupila bolestnou volbu, opustila Akademii i svou nejlepší kamarádku Lissu, poslední žijící dragomirskou princeznu, a vydala se pronásledovat muže, kterého miluje. Musela dojít až na kraj světa, aby Dimitrije našla a mohla tak splnit krvavý slib, který mu dala. Až ale nastane okamžik rozhodnutí, bude Dimitrij stále chtít, aby ho raději zabila, než aby žil jako stvůra?
V sázce je teď úplně všechno. Zranitelná a osamocená Rose se ocitá ve světě, který je pro ni stejně neznámý jako nebezpečný. Najde v sobě dost sil, aby Dimitrije zničila? Anebo se obětuje ve jménu nesmrtelné lásky?

Anotaci zároveň i s ukázkou najdete na stránkách nakladatelství Domino.

5 komentářů:

Freckles 30. srpna 2010 v 16:54  

Možná to jde koupit, ale až někdyy k večeru...okolo 4.hodiny jsem byla ve třech největších Pražských knihkupectvích a nikde to ještě neměli...Asi musím počkat do zítra :-( :-D

Nicole 30. srpna 2010 v 17:09  

Já si počkám až do října! Vezmu to na jednu hromadu s Vražednou pomstou :D

Freckles 4. září 2010 v 13:28  

Tak to mám znova přečteno...Ale opravdu mě vytáčely ty počeštělý názvy...Že z Baii udělali Baju - no dobře. Z Yevy Jevu - no přežít se to dá. Ale proč měnili Paula na Pavla? Nechápu...

Anonymní 12. září 2010 v 18:57  

Už to mám taky přečtené a musím říct že díl od dílu to je lepší a lepší, i když mi Rose čím dál víc líto.

Anonymní 6. listopadu 2010 v 18:17  

s temi nazvy me to taky stve treba ini dimitrij se mi nelibi tak jako dimitri...je to proste divne...jinak knizku mam prectenou...petku taky uz se nemuzu dockat sestky rozhodne si ji hned prectu.... :-)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search