Laury Falter - Fallen

Co byste riskli, abyste byli se svou spřízněnou duší? To je přesně to, co šestnáctiletá Maggie Tannerová rozhodne. Ale ona je zvyklá dělat obtížná rozhodnutí. Nikdy neměla lehký život. Stěhování se z jednoho dětského domova do dalšího a ukrývání tajné schopnosti navštěvovat nebe zatímco spí, jí nikdy nedovolilo zapadnout na školu nebo domů. Takže se na svoje šestnácté narozeniny vydává na vlastní pěst a živí se ze své schopnosti doručovat zprávy mezi nebem a zemí, než je nucena zůstat v New Orleans, kde na ni dohlížejí tři atypičtí spolubydlící. Potom potká záhadného a podmanivého Erana Talora, mladého muže jiného než kohokoli kdy potkala. Chytrý a bystrý, to je jako kdyby ji znal celý její život. Maggie a Eran se pustí do vášnivé a nadčasové romance. Eran, který riskuje vlastní život, aby zachránil její, není schopen být viděn kýmkoliv jiným než Maggie, pohybuje se rychle jako blesk, nemůže být zraněn a objevuje se jen tehdy, když je Maggie v nebezpečí. Zatímco se jejich romance vyvíjí, Maggiiným jediným rozptýlením jsou noví záhadní příchozí do New Orleans. Pomalu začne zjišťovat, že nejsou, kým se zdají být. Se schopností pohybovat se stejně rychle jako Eran, zastaralým chováním a jejich pozorností zaměřenou na ni, má Maggie podezření, že to ona je důvodem jejich nadbíhání. A aby toho nebylo málo, ukáže se, že každý z nich má silnou zálibu v zabití jí.

Naprosto mi učaroval cover! V jednoduchosti je holt krása :)
Knížku se mi zatím nepodařilo najít, ovšem cca 40 stránek v originále jsem našla na této stránce.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search