Scott Westerfeld - Krásní

Tally je konečně krásná. Vypadá bezchybně a má všechno, po čem vždy toužila. Ale pod vší tou zábavou – nekonečnými večírky, módními výstřelky, technologickým přepychem a naprostou svobodou, hlodá pocit, že něco velmi důležitého není v pořádku. Když jeden z ošklivých navštíví maškarní večírek krásných, jsou téměř všechny vybledlé vzpomínky zpátky. Tally a její nový přítel Zane musí čelit namáhavé, nebezpečné a fyzicky náročné výzvě. Když najdou dopis z minulosti napsaný ještě před operací, ke kterému jsou přiloženy dvě pilulky představující lék na poškození mozku, mají jen zlomek času se rozhodnout. Tally si musí vybrat – bojovat sama se sebou a tím, co ví, nebo o svůj život, protože úřady nedovolí, aby kdokoliv se znalostí této informace přežil…

Krátkou ukázku najdete tady.

1 komentářů:

Anonymní 25. února 2011 v 20:11  

Zrovna jsem to dočetla :)..nevíš jak se bude jmenovat další??

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search