Jenny Downham - You Against Me

Kdyby někdo ublížil vaší sestře a vy byste byl jakýkoli typ muže, hledal byste pomstu, správně? Kdyby byl váš bratr obviněn ze strašného zločinu a vy byste byl hlavním svědkem, pak byste zavrhnul všechny pochyby a bránil byste ho. Není to to, co rodiny dělají? Když Mikeyho sestra tvrdí, že byla napadena klukem na párty, jeho svět práce a dívek se začne rozpadat. Když je bratr Ellie obviněn ze zločinu, ale říká, že to neudělal, její svět opakování, zkoušek a zapadání na novou školu se začíná komplikovat. Když se Mikey a Ellie potkají, dva světy se střetnou. Odvážný a neohrožený je tento román o neobyčejné zručnosti a nesnesitelném napětí. Je to knížka o věrnosti a volbách, které s sebou přináší. Ale především je to knížka o lásce – k rodině a k jiným.

1 komentářů:

*Emmgirl* 3. prosince 2010 v 0:29  

Páni, vypadá to celkem dobře. :-)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search