Courtney Summers - Fall for Anything

Od autorky Cracked Up to Be a Some Girls Are přichází napínavý příběh jedné dívky o hledaní vodítek ohledně záhadné smrti jejího otce.

Když otec Eddie Reevesové spáchá sebevraždu, její život je naplněn otravnými otázkami proč? Proč, když byl legendární fotograf a skvělý učitel? Proč, když se zdálo, že inspiraci nacházel ve všem, co viděl? A hlavně, proč, když měl dceru, která ho milovala víc, než cokoli na světě? Když potká Cullera Evanse, fotografa a bývalého studenta jejího otce, náhlá a nebezpečná přitažlivost začíná. Zdá se, že Culler ví o jejím otci víc, než ona a že by mohl mít klíč k záhadě obklopující jeho smrt. Ale Eddie oslabila její zranitelnost a Culler Evans se dostává příliš blízko. Její potřeba pravdy ji neopouští... ale není lepší, když zůstanou některé otázky nezodpovězeny?

3 komentářů:

P@trick 21. prosince 2010 v 15:31  

Ahoj, tvoj blog sledujem už dlhú dobu je fakt super...ale to som už písal minule :) Ja som si založil nový blog tiež, budem sa snažiť udržiavať ho....prejdem však k veci....na tvojom blogu nájdem vždy odkazy k stiahnutiu kníh, práve preto mám toľko ebookov v počítači :))Nemohla by si využiť svoje hľadačské schopnosti a násjť knihu od Melinda Metz a Laura J. Burns - Crave ? hľadám ju už dlhšiu dobu a neúspešne, snáď na ňu natrafíš ty,,,veľmi by si ma tým potešila :)) tú knihu si chcem prečítať od kedy vyšla :)

P@trick

Nicole 21. prosince 2010 v 15:57  

Hledala jsem, ale nenašla. Vyšla ovšem teprve na konci září, takže se časem třeba někde objeví :)
Btw. přestaň už s tou chválou :D

Syki 23. prosince 2010 v 13:42  

O téhle knize psalo hodně bloggerů. Možná se k ní časem dostanu i já :)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search