Ellen Schreiber - Once in a Full Moon (Full Moon #1)

Dávejte si pozor na polibek za úplňku. Navždy to změní váš život.

Celeste Parkerová je zvyklá poslouchat strašidelné historky o vlkodlacích – městečko Legend’s Run je jimi proslulé. Je zvyklá na všechno v tomto malém městu, dokud se Brandon Maddox nepřestěhuje do Legend’s Run a Celeste se ocitá přitahována k pohlednému novému studentovi. Ale po znervózňující návštěvě média se setká se smečkou vlků a nádherným, tajemným Brandonem, musí přijít na to, jestli je jeho přeměna víc než legenda nebo jenom trik stínů svitu měsíce.
Její nejlepší kamarádka jí možná nikdy neodpustí, jestli se rozejde se svým perfektním přítelem Nashem kvůli Brandonovi, který je ze špatné části města. Ona ale nemůže popírat přitažlivost nebo to, jak silně ji přitahuje. Brandon může být Celestiným hrdinou, nebo může být tím nejnebezpečnějším stvořením, se kterým se setká v lesích Legend’s Run.
Duševní proroctví, tajemství staré po generace, rozdělené město a možnost zamilování se do vzrušujícího a hrdinského vlkodlaka jsou ty perfektní věcmi pro to, co se stane... za úplňku.

1 komentářů:

Simčila 28. prosince 2010 v 13:28  

Vyzerá to veľmi dobre, i keď opäť tam je ten typický chalan, čo sa prisťahoval :) Som zvedavá, ak bude čas určite po knižke siahnem :)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search