Carrie Jones - Entice (Need #3)

Zara a Nick jsou spřízněné duše, souzené být spolu navždy. Ale není to tak úplně, jak se věci mají.
Pro začátek, no, Nick je mrtvý. Pravděpodobně byl vzat na mytické místo pro válečníky známé jako Valhalla, takže by Zara a její přátelé mohli být schopní dostat ho zpátky. Ale to má svůj čas, mezitím banda zlých skřítků devastuje Bedford a stále více mladistvých je pohřešováno každým dnem. Největší válka se zdá být bezprostřední a ti dobří potřebují všechny válečníky, které mohou najít. Ale jak se dostat do Valhally?
A i když Zara a její přátelé objeví cestu, ještě je tu jeden malý problém: Zara byla políbena skřítkem. Až najde Nicka, bude chtít jít s ní? Obzvláště, když se jen nezměnila. Je Astleyho královnou.

2 komentářů:

Syki 14. prosince 2010 v 16:54  

Teď si nejsem jistá, jestli jsi četla obě předchozí knížky nebo ne (a nechce se mi to jít kontrolovat :D). Jestli jo, stojí to za to? Mám to myslím dané v to-read, ale tak nějak nejsem ještě rozhodnutá.

Nicole 14. prosince 2010 v 17:58  

Děj je zajímavej, kdyby to šlo, doporučila bych ti jenom druhej díl, protože byl lepší :)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search