Sara Shepard - The Lying Game (The Lying Game #1)

Měla jsem život, pro který by každý vraždil.
A pak to někdo udělal.

Tou nejhorší částí na tom být mrtvá je to, že už nezbývá nic pro co žít. Žádné další polibky. Žádná tajemství. Žádné drby. Stačí to k tomu, aby to holku zabilo znova. Ale dostanu něco, co nikdo jiný ne – představení navíc díky Emmě, dlouho ztracenému dvojčeti-sestře, kterou jsem nikdy nepotkala.
Nyní chce Emma zoufale vědět, co se mi stalo. A jediným způsobem, jak to zjistit, je být mnou – vklouznout do mého starého života a dát to všechno dohromady. Ale může se smát soukromým vtipům s mými nejlepšími přáteli? Přesvědčit mého přítele, že je tou dívkou, do které se zamiloval? Předstírat, že je šťastnou, bezstarostnou dcerou, když obejme mé rodiče na dobrou noc? A může pokračovat v téhle šarádě i poté, co zjistí, že můj vrah sleduje každý její krok?

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search