Marianne de Pierres - Nylonový anděl

Postapokalyptický svět, kde jen bohatí žijí v bezpečí a ostatní můžou jít k čertu, naučil Parrish užitečnou taktiku, jak přežít. Například to, že nesmí zkřížit cestu Jamonu Mondovi. Co si však počít, když objevíte příležitost, jak z tohoto světa uniknout?

Parrish je schopná udělat všechno proto, aby se dostala na míle daleko od Jamona. Jeho přítelíček si ji najme na jednu práci, kdy má získat data z počítače, který se nachází v oblasti, kam je dost těžké se dostat. Odměnou jí ale bude osvobození od Jamona..
Parrish se dostává do potíží, kdy je narčena z vraždy populární televizní moderátorky, život jí párkrát zachrání Loyle-me-Daac, ke kterému začne něco cítít a který vede výzkum s geny, a aby toho nebylo málo, nakonec podle médií může Parrish i za propuknutí války mezi gangy. Využije svého postavení Oyi (vůdkyně), které získala u jednoho gangu tím, že jí na hlavu omylem spadlo kuřecí peří s krví, aby poté, co jí ten gang pomohl se zbavit Jamona, vyhlásila, že co bylo Jamonovo, je teď její. A tak se vydává zničit Daaca, který jí od začátku v něčem lhal..

Abych strávila tuhle knížku, potřebuju trochu času. Chvílema jsem se ztrácela, v tom kdo je kdo a kdo co dělá. Postava Parrish se mi dost zalíbila: seběvědomá, soběstačná a nic nedarující. Série má tři díly, ale nemůžu najít, že by měl někdy vyjít ten druhý s názvem Černý kód. Tak snad v budoucnu.

1 komentářů:

Anonymní 24. července 2010 v 12:57  

To vypadá zajímavěě :-O :) už běžim si to koupit

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search