Další data vydání

Protože se evidentně hodně nudím, tak trochu jsem pátrala.
Další díl Školy noci s názvem Nezkrotná vyjde v polovině srpna. Předobjednat si ji můžete tady. Hledala jsem to kvůli vám, ne kvůli sobě.
Anotace k Nezkrotné:
Zoey Redbirdová, nejnadanější upíří mládě na světě, se zapletla se třemi kluky najednou, ale nakonec jí nezůstal žádný a kamarádi s ní nemluví. Navíc se Škola noci proměnila v nebezpečné místo. Nocí se totiž začínají pohybovat podivné stíny a školním areálem se stále častěji rozléhá zlověstné skřehotání. Zoey proto nezbývá než pokusit se naštvané kamarády usmířit. Její snahu však může snadno zkomplikovat záhadný nový spolužák, který ji až příliš přitahuje. Když do hry vstoupí děsivé proroctví, začíná Zoey chápat, že vše bylo pouhou předehrou událostí, jež mají kořeny ve stovky let starých indiánských legendách, a že se musí stát skutečnou hrdinkou a připravit se na boj se zlem, které může být daleko silnější než ona.

Město ze skla
(3. díl v sérii Nástroje smrti) má stanoveno předběžné datum vydání na listopad tohoto roku. Což je skvělé, protože je to nejlepší díl. Informace, anotace a černobílá obálka se objevila ve Městě z popela. Na obálce je uvedeno, že jde o poslední díl z trilogie. No, to by mě zajímalo, jak se budou tvářit u Mladé fronty, až vyjde Město padlých andělů :D

2 komentářů:

Dream.less 17. července 2010 v 12:42  

A jaká bude ta obálka? Prosím, prosím, doufám že se poučili a použijí zase originálí! (Já se do města pro drhý díl v tomhle vedru ještě neodvážila, dneska se mi o tom ale zdál sen, takže to co nejdřív napravím :))

Nicole 17. července 2010 v 14:08  

Vypadá to tak, že bude originální, takže ostudu bude dělat jen ten první díl :D

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search