Claudia Gray - Hourglass (Evernight #3)

Bianca riskne všechno proto, aby byla s Lucasem. Po útěku z akademie Evernight, upíří internátní školy, kde se potkali, Bianca s Lucasem najdou útočiště u Černého kříže, fanatické skupiny lovců upírů. Bianca musí skrývat své nadpřirozené dědictví nebo zemře jejich rukou. Když ale Černý kříž zajme jejího kamaráda – upíra Baltazara –, skrývání již není možností. Brzy jsou Bianca s Lucasem znovu na útěku, sledováni nejen Černým křížem, ale i vůdci Evernightu. Přesto bez ohledu na to, jak daleko cestují, Bianca nemůže uniknout svému osudu. Bianca vždy věřila, že jejich láska může přežít cokoli.. ale může přežít to, co přijde?

Kdy tento díl vyjde u nás nemám tušení.

4 komentářů:

Anonymní 16. července 2010 v 9:13  

ahoj,
chtěla jsem se tě zeptat jestli už jsi narazila na serii o Anitě Blake od Laurell K. Hamilton, dívala jsem se a zmínku o tom tady nemáš. U nás už je vydaných 6 a brzo vyjde i 7 díl (Provinilé slasti, Rozesmátá mrtvola, Cirkus prokletrých, Krvavé koleno, Kavárna šílenců, Smrtící tanec, Zápalné oběti)
v americe má tato serie už 17 vydaných dílů.
zatím

Nicole 16. července 2010 v 9:40  

O Anitě vím, načnu o prázdninách :)

Anonymní 16. července 2010 v 10:58  

ahoj,
chtěla jsem se zeptat knížky si kupuješ nebo čteš audiobooky, jen mě to tak zajímá kolik máš doma knížek? jestli jsem jenom já "pošuk" a všechno si kupuju- kínžky.
měj se

Nicole 16. července 2010 v 12:33  

Knížky si kupuju jenom některý, rozhodně ne všechny.
Audiobooks občas poslouchám, teď už spíš ne.
Jinak knížek doma moc nemám, tak do dvaceti :D

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search