Holly Black - White Cat (Curse Workers #1)

Cassel pochází z rodiny „curse workers“ – lidí, kteří mají moc změnit vaše emoce, vaše vzpomínky, vaše štěstí sebemenším dotykem jejich rukou. A od té doby, co je jejich práce nelegální, jsou všichni zločinci nebo podvodníci. Kromě Cassela. Nemá kouzelný dotyk, takže je outsider, divné dítě v pokřivené rodině. Musíte ignorovat jeden malý detail – zabil svoji nejlepší kamarádku Lilu před třemi lety.
Od té doby si Cassel pečlivě vybudoval fasádu normálnosti a zapadnutí do davu. Ale jeho fasáda se začíná hroutit, když začne být náměsíčný, poháněný do noci děsivými sny o bílé kočce, která mu chce něco říct. Všímá si dalších znepokojujících věcí, a to včetně podivného chování jeho dvou bratrů. Tají před ním tajemství, zachyceni v tajemném spiknutí. Jakmile se Cassel začně domnívat, že je částí obrovské podvodné hry, klade si také otázku, co se skutečně stalo Lile. Mohla by být pořád naživu?

Download

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search