Last Sacrifice cover - real one this time

Ano, tentokrát už oficiální. Ven ho vypustila sama Richelle. U coveru je i článek o tom, že Last Sacrifice, který vyjde 7. prosince, bude poslední díl pro Rose. Následovat budou další díly, kde budou mít prostor další postavy. Na info si prý musíme počkat. Richelle ještě dodává, že s naprostou jistotou ví, že série nikdy nebude převyprávěná z pohledu Dimitrije.
Na oficiálních stránkách se píše: vedlejší postavy budou postavami hlavními, bude nová dějová linie a očekávat tuto sérii bychom mohli v roce 2012.

Kromě toho jsem našla, že pátý díl v češtině - Spoutáni magií - vyjde na konci listopadu. Tímhle tempem by překlad posledního dílu mohl být hotov tak v květnu - červnu příští rok.

2 komentářů:

Anonymní 25. listopadu 2010 v 22:20  

Ne ne poslední díl by měl vyjít v březnu nebo dubnu 2011.

Anonymní 22. prosince 2010 v 18:30  

Ahojky do te doby ho budu mit davno prelozeny na svem blogu :-P http://paffynka.blof.cz xD jakozto 4 a 5 dil :-)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search