Cynthia Leitich Smith - Tantalize (Tantalize #1)

Quincie Morris se ještě nikdy necítila víc osamělá. Její rodiče jsou mrtví a její první láska vlkodlak hrozí, že se pustí do rituálu, který je navždy oddělí. Pak, když se ona a její strýc chystají odhalit jejich restauraci tematicky zaměřenou na upíry, brutální vrah je zanechá v tahanici o šéfkuchaře. Dokáže Quincie změnit jejich nového zaměstnance v kuchařského Temného pána před premiérou? Dokáže okouzlit dav jeho falešnými tesáky, levnou kapucí a červenými kontaktními čočkami – nebo je to víc vážný obličej, než se zdá na první pohled? Zatímco se lidské a nadpřirozené síly střetnou, utvoří se smrtící milostný trojuhelník a hranice mezi dravcem a kořiští se začne rozmazávat. Kdo hraje koho? A jak dlouho může Quincie hrát, než o všechno přijde?

Download audiobook

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search