Melissa de la Cruz - Blue Bloods (Blue Bloods #1)

Upířina do třetice.

Když Mayflower vyplula v roce 1620, na palubě pluli muži a ženy, kteří zformují Ameriku: Miles Standish, John Alden, Constance Hopkins. Ale někteří z Poutníků neměli čisté srdce; neunikali náboženskému pronásledování. Vskutku, nebyli to ani lidé. Byli to upíři. Upíři se s Novým světem rychle sžili. Dostali se na úroveň, kde měli ohromnou moc, bohatství a vliv a byli oslavovanou modrou krví americké společnosti.
Příslušníci Modré krve slíbili, že jejich status nesmrtelných zůstane bedlivě střeženým tajemstvím. A to tajemství uchovávali po staletí. Ovšem nyní, v New York City, se dostává ven. Schuyler Van Alen je v druhém ročníku na prestižní soukromé škole. Preferuje volné, špičkové oblečení místo Prady a perel, které nosí její spolužáci, a žije se svou samotářskou babičkou na panském sídle. Schuyler je samotářka.. a je tak spokojená. Najednou, když jí je 15, má na ruce viditelnou mozaiku modrých žil. Začne dychtit po syrovém mase a má záblesky z minulých časů. Poté je populární dívka z její školy nalezena mrtvá.. zbavena vší krve. Schuyler neví, co si myslet, ale chce zjistit tajemství, které Modrá krev tají. Ale je ona sama v nebezpečí?
Mohli by legendy o upírech být pravdivé?


V originále dnes vychází už pátý díl.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search