Kami Garcia, Margaret Stohl - Beautiful Darkness (Caster Chronicles #2)

Ethan Wate přemýšlel o Gatlin, malém městečku na jihu, které vždycky nazýval domovem, jako o místu, kde se nikdy nic nemění. Poté potkal záhadnou Lenu Duchannes, která odhalila tajný svět, který byl skrytý očím po celou dobu. Gatlin, které skrývalo dávná tajemství pod duby porostlými mechem a popraskanými chodníky. Gatlin, kde kletba označila Leninu rodinu mocných nadpřirozených osob po generace. Gatlin, kde se odehrávají nemožné, život měnící události.
Někdy i život ukončující.
Společně mohou čelit čemukoli, co před ně Gatlin postaví, ale po utrpení z tragické ztráty se Lena začne vzdalovat, skrývajíc tajemství, které prověří jejich vztah. A nyní, když jsou Ethanovy oči otevřené temné straně Gatlin, není cesta zpět. Strašen zvláštními vizemi, které může vidět jenom on, je Ethan zatáhnut hlouběji do zamotané historie města a ocitá se v nebezpečné síti podzemních chodeb nekonečně křižujících jih, kde není nic tak, jak se zdá.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search