Info o filmu City of Bones

Čerstvě vdaná Cassie na svém blogu uveřejnila pár nových informací o tom, jak jsou na tom přípravy zfilmování CoB. Protože momentálně nemám čas (a to až do čtvrtka), odkážu vás pouze k anglickému originálu, který najdete zde.

Ha, je čtvrtek a já se konečně nemusim učit. Takže to asi tak nejpodstatnější:
Screen Gems (přidružená společnost Sony Pictures) se spojila s Constantin Film a Unique Features, aby vytvořili film podle série Nástroje smrti od Cassandry Clare. Jessica Postigo napsala skript, který je založen na první knize v sérii (CoB).
V CoB odehrávajícím se v současném New Yorku objeví zdánlivě obyčejná teenagerka Clary Frayová, že je potomek z řady Lovců stínů, tajného kádru válečníků oddaných zbavení našeho světa démonů. Když Claryina matka zmizí, musí se přidat k odvážné skupině mladých Lovců stínů na dobrodružství, které ji vede přes město plné zlomyslných víl, výstředních čarodějů, vlkodlačích gangů a dalších zvláštních stvoření.
Režisérem bude Scott Steward, který režíroval například filmy jako Legion nebo Priest, který do kin zamíří příští rok v létě.
Na Cassandřině blogu najdete v článku taky spoustu dalších jmen, ale ty mě nezajímají. Každopádně vám nikdo nebrání, abyste si je přečetli :D

A co herecké obsazení?
Alex Pettyfer by jako Jace byl perfektní. Emma Stone by podle Cassie dobře ztvárnila Clary. Herečku neznám, takže nevím. No a kdo by měl hrát Magnuse? Toť otázka :D

1 komentářů:

Darjaille 6. října 2010 v 6:59  

paráda, posúva sa to!

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search