Becca Fitzpartick - Crescendo (Hush, Hush #2)

Jedna z hodně očekávaných novinek! Jinak je velmi příhodné, že mi Crescendo v den vydání dorazilo domů :D

Nora měla tušit, že její život daleko od dokonalého. Navzdory počátku vztahu se svým strážným andělem Patchem (který, mimoto, může být popsán jako všechno kromě andělského) a přežití útoku na její život, se věci nezlepšují. Patch se začíná oddalovat a Nora nemůže přijít na to, jestli je to pro její dobro nebo jestli se jeho zájem přenesl na její hlavní nepřítelkyni Marcie Millarovou. Nemluvě o tom, že Noru pronásledují obrázky jejího otce a stává se posedlou hledáním, co se mu skutečně stalo onu noc, kdy odjel do Portlandu a už se nevrátil domů.
Čím hlouběji se Nora noří do záhady úmrtí svého otce, tím více se ptá, jestli s tím má její krev nefilim něco společného stejně jako proč je ve větším nebezpečí než obyčejná dívka. Protože Patch neodpovídá na její otázky a zdá se, že jí stojí v cestě, musí si začít hledat odpovědi sama. Příliš spoléhajíc na fakt, že má anděla strážného, ji znovu a znovu staví do rizika. Ale může se opravdu spolehnout na Patche, nebo skrývá tajemství temnější, než jaká si dovede představit?

Příští týden, až budou prázdniny, začínám číst. Prostě je to moc lákavý a nedá se to vydržet :D

3 komentářů:

*Emmgirl* 21. října 2010 v 22:01  

Jé, mohla bych tě poprosit, jestli by jsi mi až to dočteš nenapsala, jak to dopadlo?
Chci si ji objednat, i když neumím tak odbře anglicky. x) Doufám ve šťastný konec, i když to by znamenalo, že třetí díl (jestli vážně bude), by mohl skončit špatně :((

Nicole 22. října 2010 v 11:00  

Napíšu, nejspíš někdy příští týden. Jinak třetí díl bude, jinak by to Becca neoznamovala :)

*Emmgirl* 22. října 2010 v 17:09  

Moc děkuju :-)) Jinak příjemné čtení! ;-)

A doufám tedy, že bude hlavně ten třetí díl šťastně zakončený. :) Prostě patří k sobě :D

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search