L. J. Smith - Upíří deníky - Návrat

Česká anotace:
Elena se vrací zpět do světa lidí. Za pomoci svých přátel a milovaného Stefana si užívá znovu nabyté radosti ze života. Temné síly se jí však nechtějí vzdát a opět po ní natahují své pařáty! Kdo se stane nástrojem temných sil tentokrát? Dokáže se jim Elena ubránit?

Jelikož je tahle česká anotace nemastná, neslaná a nicneříkající, přeložila jsem i tu originální. Kdo si nechce nechat zkazit překvapení, nechť nečte dál :)

Elena Gilbertová je naživu – znovu.
Když se Elena obětovala, aby zachránila dva upíří bratry, kteří ji milovali – pohledného, napjatého Stefana a elegantního a nebezpečného Damona -, byla poslána k osudu za smrtí. Než ji mocná nadpřirozená síla stáhla zpět.
Nyní Elena není jen člověk. Má moc a nadání, které jí byly uděleny v posmrtném životě. Co víc, její krev pulzuje s ohromující a jedinečnou silou, která ji činí neodolatelnou každému upírovi.
Stefan chce najít způsob, jak udržet Elenu v bezpečí, aby spolu mohli žít. Damon, ovšem, je hnán neukojitelnou touhou po moci a chce Elenu, aby vládla jako jeho princezna. Když je Stefan odlákán pryž z Fell’s Church, Damon se chopí své šance, aby ji přesvědčil, že on je tím bratrem, se kterým má být...
Ale temnota prostupuje městem a Damon, vždycky lovec, je nyní loven; stává se kořistí zlomyslného tvora, který se ho může zmocnit vůlí a který netouží po Elenině krvi, ale po její smrti.

Tento díl můžete brát jako v pořadí už pátý díl Upířích deníků, nicméně se jedná o první díl z Lisiny nové trilogie.
Jinak je díl rozdělen na dvě části; ta druhá by měla vyjít v lednu 2011.

1 komentářů:

Anonymní 20. října 2010 v 22:07  

začínám si říkat, že to natahování příběhů už je trapné a nemá čtenáři skoro co dát. Nepřijde vám to? ... ale stejně už mám knihu objednanou a těším se, co se dočtu. neznám větší relax. :)
Juth

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search