L. J. Smith - Upíří deníky - Soumrak

Temnota se šíří městem. Damon, který býval vždy lovcem, se sám stává kořistí - obětí zlomyslného stvoření, které dokáže ovládnout jeho vůli a které netouží pouze po Elenině krvi, ale přímo po její smrti. Starý les zabydlují podivní krvelační hmyzí tvorové a stromy ožívají vlastními zlovolnými úmysly.

Připomínám, že se jedná o druhou část prvního dílu další trilogie od L. Smithové.
Vážně nechápu rozhodnutí rozdělit knížku (která sice má v originále 500 stran, ale stejně) na dva díly. Ale když se pořád snaží vytřískat ze všeho co nejvíc peněz, tak prosím...

1 komentářů:

Abyss 24. ledna 2011 v 19:29  

Taky nechápu to dělení, když jsem hlasovala na facebooku o to jak to bude, tak jsem byla proti dělení. Jenže magoři se nemohli dočkat, takže bylo plno lidí pro rozdělení... no teď je mi to už ale jedno... ono není totálně o co stát, první část byla úděsná a tuhle si přečtu už jen proto abych ji pak mohla pořádně pohanit :D

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search