Datum premiéry Hunger Games a Alex Pettyfer

Na této stránce si můžete přečíst kraťoučký článek, ve kterém se dozvíte, že filmové zpracování prvního dílu stejnojmenné série Hunger Games je stanoveno na 23. března 2012. Režisér Gary Ross chce s produkcí začít na jaře.

Ještě chvilku zůstanu u filmových zpracování. Tady máte video, na kterém Alex Pettyfer aka náš ideální Jace Wayland mluví o tom, že považuje ty knížky za výborné a taky o tom, že si musí promyslet, co bude dělat dál.


Nicneříkající, ale na dobře se na něj kouká.. :)

2 komentářů:

Freckles 26. ledna 2011 v 18:58  

Bože jak já se těším na Hunger games... Ale jsem ráda že to nejdřív budu mít dočtený, aby se mi ty knihy nemíchaly s filmem :-)

Simčila 29. ledna 2011 v 11:10  

Fakt sa naňho dobre pozerá :) Do kníh, o ktorých je reč, sa chcem čoskoro pustiť, ale asi skončím pri originále, pretože tá česká titulka prvej časti je viac než odstrašujúca :D (resp. my máme v kníhkupectvách v ponuke len tú) A na film sa teším a zároveň nie. Bojím sa, že my skazia moje dokonalé predstavy :( O scenár sa nebojím, ale to je asi to jediné :D

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search