Jeff Sampson - Vesper (Deviants #1)

Emily Webb je geek (pozn. v kontextu jako nudná osoba, ztracená existence). A je tak šťastná. Znamená to skrývání se pod mikiny s kapucí a choulení se a dívání se na staré hororové filmy; nikdy nebyla tím typem dívky, které se plíží ven na půlnoční party. A rozhodně není ten typ dívky, která začíná rvačky nebo flirtuje s příteli ostatních dívek. Dokud jedné noci Emily neudělá přesně to... tu samou noc, kdy je jedna z jejích spolužaček – která se taky jmenuje Emily – nalezena záhadně zavražděná.
Věcí je, že Emily neví, proč dělá cokoli z toho. Ve dne je tou samou nudnou Emily, ale v noci se mění na vášnivého hledače. S každým soumrakem se Emily stává divočejší, až to není jen její osobnost, co se mění. Její tělo dokáže dělat věci, které předtím nedokázalo: Emily je nyní silná, rychlá a naprosto nebojácná. A brzy si Emily uvědomí, že nevylézá jen ze své ulity... jde o něco mnohem většího. Je okouzlená duší té jiné, zavražděné Emily? Nebo se stává Emily Webb něčím úplně jiným – něčím ne lidským?
Jak Emily pátrá po odpovědích, zjistí, že není jediná, které se tohle děje – někdo z jejích spolužáků se mění také. Kdo mění tyto mladistvé do zrůd – a kolik lidí zabijí, aby dostali to, co chtějí?

Docela dlouhá anotace! Jen prosím, žádné nadpřirozené kreatury.. :D

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search