Karen Mahoney - The Iron Witch (The Iron Witch #1)

Podivínka. Tak říkají její spolužáci sedmnáctileté Donně Underwood. Když jí bylo sedm, strašlivý útok víl stál život jejího otce a dohnal k šílenství její matku. Donnina téměř smrtelná zranění z útoku byla uzdravena magií – železným tetováním, které pokrývá její ruce. Jako dítě alchymistů se Donna cítí prokletá magickým dědictvím, které zničilo její rodiče a všechny šance, které měla na normální život. Jedinou věcí, která jí pomáhá udržet si zdravý rozum, je její nejlepší přítel Navin Sharma.
Když ti nejtemnější vyvrženci z říše víl – zlí lesní skřítci – unesou Navina, Donna konečně musí přijmout svou roli ve staletí trvající válce mezi lidmi a vílami. Podporovaná Xanem, nádherným polo-vílím odpadlíkem se svými vlastními tajemstvími, Donna spěchá, aby zachránila svého přítele – dokonce i když to znamená zrazení všeho, za co její rodiče a alchymisté bojovali na život a na smrt, aby to ochránili.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search