Jana Oliver - The Demon Trapper's Daughter (The Demon Trappers #1)

Riley Blackthorne potřebuje jen šanci, aby se prokázala – a to je přesně to, s čím démoni počítají...

Sedmnáctiletá Riley, jediná dcera legendárního lovce démonů Paula Blackthorna, vždycky snila o tom, že bude pokračovat v otcových šlépějích. Dobrou zprávou je, s lidskou společností vážně narušenou ekonomickým otřesem a Luciferem zvyšujícím počet démonů ve všech velkých městech, potřebuje atlantský spolek lovců démonů veškerou pomoc, kterou mohou získat – dokonce i od dívky. Když si nedělá domácí úkoly nebo se nesnaží zvládnout své rostoucí poblouznění do jiného čaroděje Simona, je Riley venku a zachraňuje občany v nesnázích před sprostými malými ďáblíky – pouze první třídy, samozřejmě, za přísných pravidel spolku. Život je tak normální jak může být pro průměrnou mladou lovkyni démonů.

Ale potom démon z páté třídy zničí Rileyin rutinní úkol v knihovně, ohrožuje její život a její vybrané živobytí. A jako by to nebylo už tak dost špatné, náhlá tragédie udeří spolek lovců a vrhne Riley na mnohem nebezpečnější cestu, než si kdy mohla představit. Jak její celý svět okolo ní padá, komu může Riley věřit se svým srdcem – a svým životem?

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search