Lisa McMann - Cryer's Cross

Komunita města Cryer’s Cross v Montaně (počet obyvatel: 212) je vyděšená, když středoškolačka Tiffany zmizí beze stopy. Už tak nevyrovnaná kvůli své psychické poruše je šestnáctiletá Kendall rozrušená, když vidí, že je Tiffanin stůl ve škole s jedinou místností je prázdný, ale život zase pokračuje... dokud Kendallin přítel Nico také nezmizí, a také beze stopy. Město zachvátí panika. Sama se svou stále přetrvávající poruchou si Kendall všimne něčeho, co Nica a Tiffany spojuje: oba seděli u stejného stolu. Ví, že je to šílené, ale Kendall se cítí být přitahována k tomu stolu, sní o Nicovi a uvažuje, jestli také zmizí... a jestli by to bylo špatné. Poté začne dostávat nápisy na lavici od někoho, kdo by mohl být pouze Nico. Mohl by někde být naživu? Kde je? A jak mu může Kendall pomoct? Jedinou osobou, která jí věří, je Jacian, nový kluk, který ji rozčiluje... a přitahuje. Jak se Kendall a Jacian sbližují, Kendall vrtá stále hlouběji v Nicovém záhadném zmizení, jen aby narazila na poněkud ošklivou – a smrtící – místní historii. Kendall zjistí, jak daleko jsou schopni obyvatelé města zajít, aby nechali svoje tajemství pohřbená.

Jako bonbónek přidávám psycho trailer, který se mi moc líbí a k přečtení knihy láká:


Rozhodně si nenechám ujít!

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search