Courtney Allison Moulton - Angelfire (Angelfire #1)

Když sedmnáctiletá Ellie začne vídat sekáče – ohromné příšery, které pohlcují lidi a jejich duše posílají do Pekla – ocitne se v přední linii nadpřirozené války mezi archanděly a padlými anděly a čelí možnosti, že její duše bude zničena.
Záhadný chlapec jménem Will prozradí, že je reinkarnací starobylé válečnice, jediné, která je schopna ovládnout meč andělského ohně, aby bojovala proti sekáčům a že on je nesmrtelný, jež přísahal, že ji v bitvě ochrání. Nyní, když byly Ellieny schopnosti probuzeny, přišel mocný sekáč Bastian, aby ji vyzval. Zaměstnal krutého nájemného vraha, aby ji odstranil – vraha, který ji již jednou zabil.
Zatímco vyvažuje svůj zanikající společenský život a povinnosti jako lovce sekáčů, ona a Will zjistí, že Bastian pátrá po skrytém stvoření, o kterém se věří, že je skutečným sekáčem duší. Bastian plánuje využít tuto zbraň k podnícení Konce dnů a ke zničení Ellieny duše, což by ukončilo její znovuzrozující se cyklus navždy. Musí čelit armádě Bastianových nejstrašlivějších sekáčů, předejít tomu, aby sekáč duší pohltil její duši a odhalit tajemství jejích minulých životů – včetně pravd, které mohou být příliš děsivé k pamatování.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search