Kimberly Derting - Desires of the Dead (The Body Finder #2)

Pohřešovaní mrtví volají Violet. Chtějí být nalezeni.

Violet cítí odezvy těch, kteří byli zavražděni – a odpovídající otisk, který lpí na jejich vrazích. Jen její nejbližší vědí, čeho je schopná, ale když objeví tělo mladého chlapce, také přitáhne pozornost FBI, ohrožující její způsob života.

Jak se Violet snaží udržet svou morbidní schopnost v tajnosti, nevědomky se stane objektem nebezpečné posedlosti. Normálně by se obrátila na svého nejlepšího přítele Jaye, kromě toho, že jsou teď oficiálně pár a pravidla jejich vztahu se změnila. Jay tráví stále víc a víc času s jeho novým kámošem Mikem, Violet má najednou příliš mnoho času a přemýšlí, kde se věci zvrtly. Ale když ten prostor zaplní vrtáním se v Mikeově tragické rodinné historii, narazí na temnou pravdu, která by mohla všechny ohrozit.

Protože se na pokračování moc těším, předobjednala jsem si ho už před nějakou dobou. Bohužel až dneska jsem přišla na to, že paperback vychází až 17. března...

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search