Ally Condie - Matched (Matched #1)

Cassia vždycky důvěřovala Společnosti, že místo ní učiní to správné rozhodnutí: co číst, na co se dívat, čemu věřit. Takže když se Xanderova tvář objeví na obrazovce při jejím Matching (vážně nevím, jak to srozumitelně přeložit.. :D) ceremoniálu, Cassia ví s naprostou jistotou, že je to její ideální partner... do doby, než na okamžik uvidí záblesk tváře Kyho Markhama předtím, než obrazovka zčerná.
Společnost jí řekne, že je to porucha, vzácná závada, a že by se měla soustředit na šťastný život, který je jí předurčen s Xanderem. Ale Cassia nemůže přestat myslet na Kyho a když se pozvolna zamilovávají, Cassia začne pochybovat o neomylnosti Společnosti a čelí nemožné volbě: mezi Xanderem a Kyem, mezi jediným životem, který zná a cestou, po které se nikdo neodvážil vydat.

Download

4 komentářů:

Anonymní 1. prosince 2010 v 15:38  

to je nefér....proč všechny dobrý knížky musí být anglicky?..ach jo

Syki 1. prosince 2010 v 17:07  

Tuhletu knížku mám v hledáčku... Doufám, že mě nezklame.

Anonymní 28. ledna 2011 v 20:12  

Nechapu proč tu mas anglické stránky a pokud to víš ty tak to napiš že je to anglicky!

Nicole 28. ledna 2011 v 20:43  

Jaký anglický stránky?

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search