Rachel Hawkins - Hex Hall (Hex Hall #1)

Před třemi lety objevila Sophie Mercer, že je čarodějka. Dostalo ji to do pár průšvihů. Její nenadaná matka ji podporovala jak mohla, radila se se Sophiiným odcizeným otcem – nepolapitelným evropským čarodějem – jen když to bylo nutné. Ale když Sophie na sebe přitáhne moc lidské pozornosti při kouzlu na plese, které se zvrtne, je to její otec, který rozhodne o jejím trestu: exil do Hex Hall, izolované nápravné školy pro svéhlavá Prodigia, neboli čarodějky, víly a měňavce.
Na konci svého prvního dne mezi stejně zvláštními mladistvími má Sophie první výsledky: tři mocní nepřátelé, kteří vypadají jako supermodelky, marnou zamilovanost do nádherného čaroděje, děsivého ducha, který se za ní neustále táhne a nového spolubydlícího, který je náhodou tou nejnenáviděnější osobou a jediným upírem v kampusu. Co víc, Sophie se brzy dozví, že záhadný predátor napadá studenty a její jediný přítel je podezřelý číslo jedna.
Když se série záhadných událostí začne soustřeďovat, Sophie se připravuje na tu největší hrozbu ze všech: starodávná tajná společnost chce zničit všechna Prodigia, obzvláště pak ji.

7 komentářů:

Misala007 21. listopadu 2010 v 14:39  

To nevypadá špatně. Nevíš jestli to náhodou někdo nechce vydat i u nás?

Nicole 21. listopadu 2010 v 15:44  

To netuším.

Freckles 21. listopadu 2010 v 16:17  

Vypadá to zajímavě :-)

Syki 21. listopadu 2010 v 21:56  

Tohle se chystám přečíst, jakmile dočtu dvě knížky od Tery Lynn Childs ^^

Adrianga 23. listopadu 2010 v 17:52  

nemůžu si pomoct.. děsně mi to připomíná house of night.. :D

Anonymní 25. listopadu 2010 v 20:52  

Tak už jsem to přečetla a je to docela pěkný.;) Jen mi to trochu připomíná Označenou, která mě moc neoslovila... Tohle je ale o něco lepší.;)

Luu 25. listopadu 2010 v 20:56  

Ja sa na to dám, len čo dorazím nejaké plánované veci... :P

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search