Teri Hall - The Line (The Line #1)

Neviditelná, nepřekročitelná fyzická bariéra obklopuje Spojené státy. Čára je částí hranice, která odřízla část země, odsuzujíc obyvatele k neznámému osudu, když nepřítel použil zakázanou zbraň. Zvláštní tvorové a nadlidé prý žijí na druhé straně, ve Vzdálenu. Nikdo kromě houževnaté staré paní Moorové by nikdy nežil vedle Čáry.
Nikdo kromě Rachel a její matky, které tam přišly žít poté, co Rachelin otec zemřel v poslední válce. Je to bezpečný, tichý život. Než Rachel najde záhadnou nahranou zprávu, která může pocházet jedině ze Vzdálena. Hlas žádá o pomoc.
Kdo poslal tu zprávu? Proč je její matka tak ochranářská? A jak daleko je Rachel ochotná zajít, aby udělala to, co si myslí, že je správné?

1 komentářů:

Anonymní 18. prosince 2010 v 22:28  

Teším sa, až si ju prečítam...anotácia znie dobre, mám rád takéto príbehy...inak tvoj blog je super ! :))

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search