Lisa Desrochers - Personal Demons (Personal Demons #1)


Frannie Cavanaughová je katolička s trochu špatným rysem. Strávila roky udržováním všech od těla – dokonce i její nejbližší přátele – a zdá se, že její poslední rok bude stejný... dokud se Luc Cain nezapíše do její třídy. Nikdo neví, odkud přišel, ale Frannie se od něj nedokáže držet dál. Co neví, je to, že Luc pracuje v Akvizici – pro Peklo – a ona ovládá schopnosti, které nechávají Krále Pekla chvějícího se očekáváním. Všechno, co Luc musí udělat, je donutit ji zhřešit. Frannie nemá šanci.
Naneštěstí pro Luca, Nebe má jiné plány, a anděl Gabe udělá cokoli pro to, aby se ujistil, že Luc nedostane to, pro co přišel. A není to dlouho předtím, než zjistí, že bojují pro víc než její duši.
Ale jestli Luc selže, bude Peklo platit pro všechny.

2 komentářů:

Judit 14. září 2010 v 20:05  

obálka je dosť hrozná, ale kniha je vraj celkom fajn...som zvedavá :)

*Emmgirl* 16. září 2010 v 18:49  

Páni, zní to úžasně. :-)) Budu se těšit, až to přeloží, sice to bude za dluhou dobu :(, ale tak snad se někdy dočkám. :-)

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search