Lauren Kate - Torment (Fallen #2)

Kolik životů potřebujete žít předtím, než najdete někoho, pro koho stojí zemřít? V následku toho, co se stalo na škole Sword & Cross, byla Luce ukryta svým prokletým andělským přítelem Danielem v nové škole plné Nephilim, potomků padlých andělů a lidí. Daniel slíbil, že tam bude v bezpečí, chráněna před těmi, kteří by ji mohli zabít. Na škole Luce objeví, co znamejí Stíny, které ji pronásledovaly celý život – a jak s nimi manipulovat, aby viděla svoje ostatní životy. Přesto čím víc se Luce dozvídá o sobě, tím víc si uvědomuje, že minulost je její poslední klíč k odjištění její budoucnosti... a že jí Daniel neřekl všechno. Co když jeho verze minulosti není tak, jak se věci staly... co když měla Luce skutečně předurčeno být s někým jiným

Protože mě první díl zrovna moc nenadchnul, jsem vážně zvědavá, jakým směrem se série bude ubírat.

2 komentářů:

Anonymní 27. prosince 2010 v 19:41  

nevíš kdy by měl vyjít třetí díl Fallen ..?

Nicole 28. prosince 2010 v 9:35  

Passion by mělo vyjít 14.6. 2011.

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search