Francesca Lia Block - The Frenzy

Láska je vlkodlak, ovlivněná měsícem a terorem a vždy se brzy změní.
Liv má tajemství. Něco se jí stalo, když jí bylo třináct. Něco, co všechno změnilo. Liv ví, že už nepatří do své vlastní kůže, do své rodiny... nikam. Jediný okamžik, kdy se cítí sama sebou je když je se svým přítelem Coreym a v lesích, které obklopují její město. Ale v lesích Liv sleduje záhadná žena. V lesích číhá skupinka divokých chlapců. Liv se dozví o kletbě, která ji bude navždy strašit. Kletba, která způsobila šílenství před čtyřmi lety. A může ho způsobit znovu, všechno moc brzy. Jakmile je Coreyho a Livina láska spojí dohromady, Livino tajemné tajemství hrozí, že je odloučí, když se snaží porozumět tomu, kdo nebo co ve skutečnosti je. A ve světle úplňku ty nejnebezpečnější tajemství odhalují svoje drápy...

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search