Jennifer Lynn Barnes - Raised by Wolves (Raised by Wolves #1)


Adoptovaná alfou vlkodlačí smečky po útoku divokého vlka, který zabil její rodiče před jejíma očima, zná patnáctiletá Bryn pouze život smečky a přísnou hierarchii, která ho ovládá. To neznamená, že je proti porušování jednoho či dvou pravidel.
Ale když ji přemůže zvědavost a objeví Chase, nového dospívajícího v kleci ve sklepě jejího opatrovníka a stane se svědkem jeho proměny ve vlka rovnou před jejíma očima, děsivé vzpomínky na vrahy jejích rodičů se vrátí. Bryn se stane posedlou po odpovědích na svoje otázky a Chase je jediný, kdo jí může poskytnout informace, které potřebuje.
Ovšem zajde Bryn příliš daleko za omezení její smečky v úsilí o nalezení pravdy, nutíc ji nechat za sebou její přátele, rodinu a identitu, kterou si vytvořila?

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search