Druhý krátký život Bree Tannerové

Tohle se četlo skoro samo.
Příběh sice nezačíná u toho, jak Victorie Bree promění, ale to mu neubírá na atraktivnosti.
Docela mě zarazilo, že Bree v době, kdy potká Diega, uvažuje o tom, že když vyleze ven na slunce, tak shoří. Pak na to ovšem přijdou, že to není pravda, že na slunci vypadají jako disko koule a Diego se rozhodne říct to Rileymu. Bree ho nemá ráda, protože neustále lže.
Diego s Bree zjistí, k čemu jsou vlastně předurčeni a Riley je pak všechny pěkně oblbne Belliným pachem z trika, které jí vzal.
Riley nakonec všem vyklopí, že na slunci neshoří. Ještě předtím ovšem Bree čeká, kdy se zjeví Diego. Teprve když všichni vyrážejí do bitvy a Riley je opustí, Bree dojde, že Diego je už pár dní mrtvý. A tak se vzdá, Cullenovi jí nabízejí šanci, jenže ona chce jenom Bellinu krev a Jane z ní pak nakonec dostane bolestivým mučením informace o ostatních novorozených.
Jak to skončí všichni (kdo četli Eclipse) víme.

1 komentářů:

Silvaren 22. listopadu 2010 v 12:55  

Bohužel, mně se to nelíbilo. Jak jsem byla nadšená ze ságy, tohle mě vůbec nechytlo. Přišlo mi to takové syrové, jakoby nedodělané, místy šroubované.

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search