Alyson Noël - Dark Flame (The Immortals #4)

A dnes vychází ještě jedna kniha, pro mě zajímavější než AE.. Jedná se už o 4. díl v sérii.


Na začátku tohoto fascinujícího nového dílu série The Immortals Ever pomáhá kamarádce Haven s přechodem do života jako nesmrtelné. Ale s opilou Haven jejími novými schopnostmi všechny vystavující riziku se jejich přátelství více napjaté. Zároveň se Ever hlouběji noří do magie s cílem získat kontrolu nad jejím nepřítelem Romanem a osvobodit Damena z jeho moci. Ale když kouzlo, které sešle na Romana, selže, je zavázána ke svému nejnebezpečnějšímu nepříteli. Zběsilá zvrátit kouzlo v momentě, kdy měsíc vstoupí do nové fáze, zjistí, že její snaha je marná – je tu zvláštní, cizí pulz v ní, který ji žene vstříc Romanovi. V zoufalé snaze vymanit se z této příšerné kletby dříve než Damen nebo dvojčata objeví, co provedla, se obrací na Judea a ponoří se hlouběji do temné magie, nakonec riskující všechno, co zná a miluje – včetně Damena.

Ever, Ever, že si nedáš pokoj.. :D

Edit: Zatím se objevila jenom audiobook.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search