M. Čermák a M. Gašparec - Nemachruj, ta holka je nakreslená!

Existuje způsob, jak přenést hrdinky z populárního komiksu Hana a Hana do skutečného světa? Studenti gymnázia Tomáš a Jakub tomu moc nevěří, ale jejich spolužák zvaný Magor tvrdí, že ví jak na to. A skutečně se mu to podaří!
V bytě, kde bydlí Magor se svou nedoslýchavou babičkou, se tak objeví Hana (ta s modrými vlasy) a Hana (ta s většími prsy), ale také nafoukaná Hilda a pornoherečka Samanta. Jejich únos z komiksu zamotá mnohým hlavu. Krásné učitelce informatiky, zamilovanému strážníkovi, nevěrnému otci i autorovi komiksu. Některé postavy se zamilují, některé se spolu vyspí a některé si nafackují. V teenagerském románu Miloše Čermáka, bohatě ilustrované Milošem Gašparcem, ale nakonec všechno dobře skončí.
Jak? To vám neřeknu, protože už si to nepamatuju. Ale myslím, že se ty namalovaný slečny zase nějak "smažou".

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search