Kill me, kiss me

První knížka tohohle typu, co jsem přečetla.
Ne manga, ale manhwa - obecný korejský pojem pro komiksy.
No a o čem to je?
Lidé si pořád pletou dva sourozence - dvojčata. Jednou se slečna vydá za svýho bráchu a brácha musí jít za holku. Oboum to moc nesedí. Pak to nějak praskne a ták.

Příběh populární korejské manwhy Kill Me, Kiss Me, známé pod zkratkou K2, vychází z oblíbené zápletky asijského komiksu - záměny identit mezi lidmi různého pohlaví. Hlavní hrdinka, samostatná a odvážná Tae, si na jeden týden vymění totožnost se svým bratrancem Yung-Wooem, aby mohla studovat na stejné škole jako její platonická láska. Život na jiné škole pod cizím jménem však přináší nejen spoustu vtipných nedorozumění, ale od začátku i ostré střety s členem místního gangu, nekonformním a charizmatickým Ga-Woonem. Ten si totiž řeší nevyřízené účty s domnělým Yung-Wooem, Tainým bratrancem. Tae se však nevzdá a v kůži svého bratrance bojuje nejen za něj, ale i za možnost svůj původní plán dokončit… Jenže kdo může dopředu tušit, kde pravou lásku nakonec najde?

Mě fascinují ty jejich výrazy (myslim jako obličeje, ne mluvu)... a vlasy.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search