Kelly Keaton - Darkness Becomes Her (Gods & Monsters #1)

Ari se nemůže zbavit pocitu, že je ztracená a opuštěná. S modrozelenýma očima a výstředními stříbrnými vlasy, které se nedají ani změnit, ani ostříhat, Ari vždycky vyčnívala. Poté, co vyrůstala v pěstounské péči, Ari touží po porozumění tomu, odkud přišla a kdo je.

Její hledání odpovědí odhalí jednu zprávu od její mrtvé matky: Utíkej. Ari cítí, že se někdo, nebo něco, dostává blíž, než byl mělo. Ale je nemožné ochránit se, když neví, od čeho utíká nebo proč je sledována.
Ví jen jednu věc: Musí se vrátit do svého rodiště New 2, prosperujícího přestavěného města New Orleans. Po příjezdu zjistí, že je New 2... jiné. Ari je zde zdánlivě normální. Ale každé stvoření, které potká, bez ohledu na to, jak strašlivé nebo děsivé je, se bojí jí.
Ari se nezastaví, dokud nezjistí proč. Ale některé pravdy jsou příliš strašidelné, příliš hrozné na to, aby byly odhaleny.

0 komentářů:

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search