Ally Condie - Matched (Matched #1)

Cassia vždycky důvěřovala Společnosti, že místo ní učiní to správné rozhodnutí: co číst, na co se dívat, čemu věřit. Takže když se Xanderova tvář objeví na obrazovce při jejím Matching (vážně nevím, jak to srozumitelně přeložit.. :D) ceremoniálu, Cassia ví s naprostou jistotou, že je to její ideální partner... do doby, než na okamžik uvidí záblesk tváře Kyho Markhama předtím, než obrazovka zčerná.
Společnost jí řekne, že je to porucha, vzácná závada, a že by se měla soustředit na šťastný život, který je jí předurčen s Xanderem. Ale Cassia nemůže přestat myslet na Kyho a když se pozvolna zamilovávají, Cassia začne pochybovat o neomylnosti Společnosti a čelí nemožné volbě: mezi Xanderem a Kyem, mezi jediným životem, který zná a cestou, po které se nikdo neodvážil vydat.

Download

LS teaser #4



Dobrá, pak je to teda v pořádku. Jen do toho.
Huh? Co je v pořádku?
Je v pořádku, jestli si vezmeš mého bratra.

Začíná to být zajímavější a zajímavější!
Jakého bratra ale? Že by Lissa měla nevlastního bratra? Nebo Dimitrijova sestra mluvila o něm..?

Dneska světlo světa taky spatří první kapitola z Last Sacrifice. Zatím ovšem ne. Zjistím to, až se dostanu domů :)

Abych si/vám zkrátila čekání na první kapitolu (která by se mohla objevit až nad ránem..), přeložila jsem ze stránek Richelle, co píše o její další sérii:
Last Sacrifice bude poslední knihou o Rose, ale bude následovat spin-off sérií, která bude zasazená do světa Vampýrské akademie. Vedlejší postavy, které známe ze současné série, budou nyní postavami hlavními a bude i nový děj. Zatím není stanoveno přesné datum vydání, ale můžete ji očekávat přibližně na přelomu léta/podzimu 2011.
V současné době nemůžu odhalit název, předpoklad nebo obsazení postav. Můžu říct, že to bude psané ve třetí osobě, takže budeme mít množství pohledů různých postav. Jednou z nich bude Sydney. Ostatní jsou prozatím tajemstvím. Také očekávejte cameo (=krátké mihnutí) od Rose. :)

Richelle Mead - Spoutáni magií (VA #5)

Dimitrij dal Rose poslední šanci, aby se rozhodla. Její volba však byla špatná…
Po dlouhé a strastiplné cestě na Sibiř, kam se vydala hledat milovaného Dimitrije, se Rose vrací na Akademii svatého Vladimíra, ke své nejlepší kamarádce Lisse a ostatním. Maturita se rychle blíží a dívky se už nemohou dočkat opravdového života za železnou branou Akademie. Avšak Rose stále s bolestí v srdci vzpomíná na Dimitrije, kterého přes všechno zlé nedokáže přestat milovat.
Nedokázala ho zabít, když dostala šanci. A v blízké budoucnosti se možná začnou naplňovat její nejhorší sny: Dimitrij ochutnal její krev a Rose v hloubi duše ví, že ji pronásleduje. Přesto se stále nevzdává naděje na Dimitrijovu záchranu – otázkou ovšem zůstává, jestli se jí ho podaří zachránit dřív, než ji Dimitrij zabije a promění ve Strigojku. Bude jejich láska opravdu věčná?

Zdroj obrázku a anotace: stránky nakladatelství Domino.

Halo (Halo #1)

Na Zem se dostaví tři andělé: Gabriel, který trojici vede, Ivy, vtělená moudrost a Bethany, nejmladší a nejméně zkušená - svým způsobem ale dost zkušená, protože s lidmi dokáže soucítit a chápat je. Dohromady mají obnovit víru a lásku člověka v druhého a zamést stopy temných sil ve Venus Cove, kde se poslední dobou rozmohly různé nehody.
Nějakou dobu se nejprve zabydlují, Bethany si navíc zvyká na to, že například musí jíst, aby jí bylo dobře.
Do školy míří Beth jako studentka a Gabriel jako učitel hudby, zatímco Ivy bude porůznu vypomáhat po městě. Beth se ujme Molly, která se stane její dobrou kamarádkou, a ukáže jí co a jak. Gabriel u Molly zaboduje a ta se snaží dát najevo, že má zájem; Gabriel to ovšem přehlíží.
Beth do oka padne školní kapitán Xavier, který se po smrti svojí lásky Emily, která uhořela, uzavřel a o slečny na škole evidentně nemá zájem. Do doby, než se objeví Beth.
Gabriel s Ivy se jí snaží rozmluvit, že by s ním nic mít neměla, jenže ona si nemůže pomoct. V jednu chvíli si sice řekne, že její poslání je důležitější, ovšem Xavier ji stejně vítězí. Po promyšlení se rozhodne, že mu poví, kdo je; Xavier to vezme celkem v klidu a pořád chce být s ní. Po nějaké době i Gabriel zkousne, že s Beth prostě nic nenadělá a Xaviera přijme. A tak se všichni mají fajn do doby..
.. než se objeví nový žák Jake Thorn, kterého vyrazili z Anglie.
Beth ho shledává přitažlivým a Jake si je toho vědom, jenže Beth se nedá a ohání se Xavierem. Když nastane ona osudná chvíle, kdy se Xavier zraní a není schopen doprovodit ji na ples, příležitosti se ujme Jake, kterému Xavier důvěřuje. Možná až moc. Zato Ivy s Gabrielem z Jakea vycítí potíže hned.
Proti její vůli ji Jake na plese políbí. Chce, aby byla s ním, a ona ho odmítne. Xavier se z fotky na sociální síti o polibku dozví. A je konec. Beth je doma jako tělo bez duše a Gabriel s Ivy nakonec zasáhnou. Xavier jako na koni přijede, když zjistí, že jí Jake vyhrožoval a začne se omlouvat. Všechno se dá do pořádku a začne se osnovat plán, jak se zbavit potížisty Jakea, který se ukáže být démonem.
Ve škole se stane vážný incident: Mollyna kamarádka Taylah spáchala sebevraždu a Beth je otřesena. Vycítí, že to vůbec žádná sebevražda nebyla, ale že ji Jake přinutil, aby si sáhla na život. Zanedlouho poté se Molly začne s Jakem poflakovat a Beth je jasné, že je zle. Protože nechce, aby jí ublížil, a zároveň nechce čekat na to, až Bůh ukáže Gabeovi a Ivy cestu, vydá se jednoho dne s Xavierem na hřbitov, kde Jakea a jeho posluhovače uvidí, jak vyvolává duše mrtvých do těl obětí. Když je na řadě Molly, Beth zasáhne. Jake Molly propustí, ale za cenu toho, že s ním zůstane Beth. Souhlasí, upadne do bezvědomí a vzbudí se kdesi v autě. Beth je nadopována čímsi a probere se kdesi v místnosti.
Jake nemá v úmyslu nic jiného než ji zabít a Beth si během okamžiku, než dorazí Xavier a ostatní, prožije doslova peklo. Nakonec ale láska pošle Jakea.. pryč.
Andělé zbaví studenty konkrétnějších vzpomínek na Jakea a situace ve městečku se zklidní. Knížka končí náznakem děje: s Jakem to nebude zas tak moc vyřízeno...

Tohle je snad ta nejpohodovější knížka, jakou jsem letos četla.
Příběh není nijak komplikovaný - vždyť autorka je dokonce o měsíc mladší než já -, takže je zbytečné doufat v nějaký moc složitě stavěný děj. Nicméně i jednoduchost Halo má něco do sebe.
Bethany jsem shledala jako velice sympatickou. Její problémy a starosti se svým způsobem dotýkali i mě. Gabriel na mě působil spíše jako otec než jako bratr a Ivy bych za sestru brala hned všema deseti.
V existenci Boha nevěřím, takže jediná věc, která mi zrovna nebyla moc po chuti bylo neustálé mluvení o něm. Co jsem ale čekala, když je to kniha o andělích, že?
Očekávala jsem, že se někdo z temných sil objeví. Zpočátku jsem Jakea ani nepodezírala, že by to mohl být on - takovej džentlemen! Zdání ovšem klame a nechybělo mnoho k tomu, aby mi Jake pohnul žlučí. Už se prostě těším, až to s ním Beth skoncuje jednou provždy..

Cassandra Clareová - Město ze skla (Nástroje smrti #3)

Sice je tu uvedeno, že by v pořadí třetí díl měl vyjít dnes, já bych na to ale zas tak nespoléhala. Jakmile spatříte Město ze skla někde v knihkupectvích, dejte vědět :)
EDIT: Potvrzeno, vyšlo! Tedy minimálně v Praze..

Aby Clary zachránila život své matce, musí se vydat do Skleněného Města, dávného domova všech lovců stínů, přestože vstup do města bez povolení je proti Zákonu a porušení Zákona se trestá i smrtí. A aby toho nebylo málo, dozví se, že Jace ji ve městě nechce a Simona uvrhli lovci stínů do vězení, jelikož jim upír, kterému neublíží sluneční světlo, připadá krajně podezřelý. Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi. Valentýn sbírá veškeré své síly, aby jednou provždy zničil všechny lovce stínů, a jediná šance, jak ho porazit, spočívá ve spolupráci s odvěkými nepřáteli. Dokáží však podsvěťané a lovci stínů zapomenout na vzájemnou nenávist a bojovat za společnou věc? Jace si uvědomuje, jak moc je ochoten kvůli Clary riskovat. Podaří se Clary získat vládu nad svými nově objevenými schopnostmi a zachránit Skleněné Město?

Těm, kteří četli Město z kostí, jistě vrtá hlavou otázka, jestli teda ten Jace je bratr Clary nebo není.. Můžu jen říct, že se to všechno dozvíte :)
Nápisu "poslední díl trilogie Nástroje smrti" si na obálce nevšímejte, zřejmě to vyjde bez něj :)

Alyxandra Harvey - My Love Lies Bleeding (The Drake Chronicles #1)


Blakovi jsou poněkud odlišní od vašich obvyklých sousedů. Jsou to upíři a někteří členové rodiny pocházejí z dvanáctého století. Jedno z dětí, Solange, je jediná narozená upírka a jako taková představuje hrozbu pro upíří královnu. Její nejlepší kamarádka Lucy je člověk a když je Solange unesena, vyrazí Lucy sbratrem Solange Nicholasem, aby ji zachránili. Lucy brzy zjistí, že by byla ráda víc než jen kamarádka Nicholase. Ale jak je to s chozením s upírem? Mezitím najde Solange nepravděpodobného spojence v Kieranovi, zabijákovi upírů na lovu po vrahovi jeho otce.

LS teaser #3



Vzdávám to. Vážně tě miluju. Proto tohle dělám.

Můj tip: říká to Adrian k Rose.

Rachel Hawkins - Hex Hall (Hex Hall #1)

Před třemi lety objevila Sophie Mercer, že je čarodějka. Dostalo ji to do pár průšvihů. Její nenadaná matka ji podporovala jak mohla, radila se se Sophiiným odcizeným otcem – nepolapitelným evropským čarodějem – jen když to bylo nutné. Ale když Sophie na sebe přitáhne moc lidské pozornosti při kouzlu na plese, které se zvrtne, je to její otec, který rozhodne o jejím trestu: exil do Hex Hall, izolované nápravné školy pro svéhlavá Prodigia, neboli čarodějky, víly a měňavce.
Na konci svého prvního dne mezi stejně zvláštními mladistvími má Sophie první výsledky: tři mocní nepřátelé, kteří vypadají jako supermodelky, marnou zamilovanost do nádherného čaroděje, děsivého ducha, který se za ní neustále táhne a nového spolubydlícího, který je náhodou tou nejnenáviděnější osobou a jediným upírem v kampusu. Co víc, Sophie se brzy dozví, že záhadný predátor napadá studenty a její jediný přítel je podezřelý číslo jedna.
Když se série záhadných událostí začne soustřeďovat, Sophie se připravuje na tu největší hrozbu ze všech: starodávná tajná společnost chce zničit všechna Prodigia, obzvláště pak ji.

Teri Hall - The Line (The Line #1)

Neviditelná, nepřekročitelná fyzická bariéra obklopuje Spojené státy. Čára je částí hranice, která odřízla část země, odsuzujíc obyvatele k neznámému osudu, když nepřítel použil zakázanou zbraň. Zvláštní tvorové a nadlidé prý žijí na druhé straně, ve Vzdálenu. Nikdo kromě houževnaté staré paní Moorové by nikdy nežil vedle Čáry.
Nikdo kromě Rachel a její matky, které tam přišly žít poté, co Rachelin otec zemřel v poslední válce. Je to bezpečný, tichý život. Než Rachel najde záhadnou nahranou zprávu, která může pocházet jedině ze Vzdálena. Hlas žádá o pomoc.
Kdo poslal tu zprávu? Proč je její matka tak ochranářská? A jak daleko je Rachel ochotná zajít, aby udělala to, co si myslí, že je správné?

Jen na skok

Omlouvám se za to, že vás zanedbávám, ale jen, co prozradím důvod, asi pochopíte :D
Ve čtvrtek jsme měli stužkáč, víte? :D

Včera večer jsem ještě dočítala Měsíční píseň a musím se přiznat, že už nevím, kdo byl Gerry, který zřejmě mohl za to všechno. Konec byl zajímavější než začátek; víte, mě baví milostné trojúhelníky a to ten ve složení Mercy-Samuel-Adam teprve začal :D

Traileru o Adrianovi se dneska nejspíš nedočkáme, tak snad zítra.

Zítra snad zase něco napíšu.. ale teď už jdu číst Halo :)

LS teaser #2



Proto to děláš? Protože ti to řekla Lissa?

Že by to říkala Rose Dimitrijovi?
20. listopadu se dočkáme traileru o Adrianovi.

Ještě trochu mimo: Krásní od Scotta Westerfelda vyjdou 6. prosince :)

Alyson Noël - Night Star (The Immortals #5)


Milostný příběh, který okouzlil čtenáře po celém světě, pokračuje v knize Night Star. V této části čelí Ever a Damen svým rivalům, žárlivým přátelům a svým nejhorším obavám - všechno v naději, že budou spolu.

Luu má pravdu, pořádná anotace se vážně nedá sehnat! :D

Měsíční píseň (Mercedes Thompson #1)

První věc, kterou byste asi měli vědět: knížku čtu už asi 14 dní a ještě stále jsem ji nedočetla.

Postupně se seznámíte s tím, že je Mercy kojot, její přátelé jsou jak vlkodlaci, tak upíři a že pracuje v autodílně, kde pro jednoho upíra opravuje auto. V dílně se jednoho dne ukáže mladý vlkodlak Mac, kterého napadnou jiní, z nichž jednoho Mercy zabije. Maca zanedlouho poté najde mrtvého na své verandě. Alfa místní smečky Adam je vážně zraněný a jeho dcera zmizela. Pomoc poskytnou vlkodlaci, ke kterým se Mercy vydá.

Až sem to je celkem v pohodě.
Jenže poté se v knize hodně začnou řešit vztahy ve smečce a to už mě tam moc nebralo. Kapitoly se mi zdály zdlouhavé, rozhovory ne zas tak chytlavé a žádná z postav zatím nepředvedla nic, čím by si mě naprosto a neodvratně získala. K jedné smečce vlkodlaků se navíc přidají další, kteří v žádné nejsou, a tak mám momentálně ve všem tak trochu hokej.
Vidím to tak, že Mercy nedočtu dřív než o víkendu. Pak dám echo.

Co prosím?

napsala si sem náhodou už popis ze spirot bound a evernightu?? u Evernightu si dokonce psala že to je supr knížka a u třetíže se to fakt dobře čte, jenže ty si zřejmě nečetla ani 1 a děláš chytrou!! tos to někde okopčila co? tsssss

Tak tohle si vyprošuju, vážení.
Jo a to s tim kopírováním bych si moc nebrala do pusy, mladá dámo. Sama jsem už párkrát našla na různých blogíscích moje články!

Tak že by už?

Na stránkách nakladatelství Mladá fronta se už objevilo Město ze skla v připravovaných titulech. Uvádějí předpokládané datum vydání 25. listopadu, tak snad už to dopadne :)

LS teaser #1



„... a není toho moc, co bych pro tebe neudělal/a. Čím hloupější, tím líp.“


Já bych si tipla, že to řekl Adrian Rose.

Postupně se objevují videa s různými postavami. Všechny najdete v tomto článku, který budu editovat. Citace se budu dávat zvlášť.

Twitter - 2. část

Ta škola mě jednou zabije.
Tady máte další autory. Tentokrát to budou pro vás asi neznámí, proto přidávám odkaz na jejich profily na goodreads.

Další zase jindy :D

Last Sacrifice teasers

Ode dneška se konečně dočkáme teaserů k poslednímu dílu Vampýrské akademie. Richelle napsala, že na tomto fóru skrylo nakladatelství poslední řádek z knihy. Jaký že to je?

I don't know, but I think it's going to be good.
Mimochodem, doporučuju jak stránky nakladatelství, kde si například můžete stáhnout úžasný tapety na plochu, tak i fansite Shadow Kissed, kde najdete nejnovější informace.

Nad ránem vypustilo nakladatelství teaser video o Christianovi. Kdo nečetl Spirit Bound, nechť se pro vlastní dobro nedívá dál.


Lissa


Adrian



Dimitri Belikov


Rose

Autoři na Twitteru

Pokud máte účet na Twitteru, možná byste chtěli vědět, že i někteří autoři a autorky tam jsou taky. Je to celkem užitečné, protože se občas dozvíte zajímavé věci.
Dneska uvedu pár autorů, které určitě znáte, postupně budu přidávat další.

Thirteen Reasons Why/Proč? 13x proto

Jak už jsem psala minule, je čím dál tím větší počet knih, které mě dokážou rozbrečet.. a přesto (i s ohledem na téma) tohle nebyla jedna z nich.

Když Clay obdrží pár kazet, nejdřív netuší, jakou zpověď uslyší. O to víc ho překvapí, že znovu slyší hlas Hannah, kterou měl rád. Ona mu tak trochu ovšem nedala šanci.
Clay si během jediného dne vyslechne všech 13 příběhů, jimiž Hannah zdůvodnila, proč si sama vzala život. Většinou se jedná o přátele, kteří se pak k ní otočili zády. Hovoří o činech spolužáků, jejichž důsledky také přispěly ke konečnému rozhodnutí.
Všichni se ovšem jeví ve špatném světle kvůli tomu, co provedli - ať už se jedná o špatnou pověst, která se o Hannah nesla po škole nebo o to, že jeden kluk zničil život ne jí, ale jiné dívce, když ji znásilnil a Hannah toho byla prakticky svědkem. Clay se tak ptá, co na seznamu dělá, protože Hannah nic špatného neudělal. Ona ho na seznam přiřadila, protože o něm slyšela samé dobré věci a moc tomu nevěřila. Claye pak od sebe odehnala a on ani neměl tušení, že už pomalu začala všechno vzdávat... Až se nakonec jednoho dne po rozhovoru se školním poradcem rozhodla vzdát to úplně.

Knížka je smutná už jenom z toho důvodu, že víte předem, jak to celé dopadne. Zajímavé na ní ale je poslouchat všechny ty důvody a důsledky činů, které Hannah dovedli k dokonale sestavenému plánu, jak to všechno objasnit. Hannah do příběhu vstupuje s určitou pověstí, na druhé straně z něj vychází s naprosto jinou. A Clay už se nikdy nepodívá na ony osoby vystupující na páskách stejně jako doteď..

Firelight (Firelight #1)

Abyste si aspoň trochu představili, o čem Firelight je, vezmu jinou knížku s dosti podobnou páteří příběhu - Evernight.
Jacinda, potomek draka vzácný tím, že umí chrlit oheň, se zamiluje do Willa, lovce draki, který je nějakým způsobem dokáže dost dobře vycítit a vystopovat. Jacinda mohla být dávno mrtvá, jenže Will ji nezabil, když měl příležitost. Protože se Jacinda a ostatní draki bojí o prozrazení jejich tajemství, totiž toho, že jsou schopni se přeměňovat v člověka a draki a zase zpátky, její rodina ji vezme a společně se odstěhují do malého městečka, na jehož škole Jacinda poprvé (nebo podruhé?) Willa potká. Za sebou tak nechává i Cassiana, který měl být jejím partnerem.
Jacinda má problém zůstat před Willem člověkem a neměnit se v draki. Rozpaluje se (a to doslova) a od Willa se snaží držet dál, protože ví, že je pro ni nebezpečný. Na druhou stranu ale její draki ožívá, když je s ním. Draki její matky zakrněla a teď to samé chce i pro svou dceru. Jacinda si myslí, že Will neví, že to byla ona, koho v jeskyni ušetřil.
Poté, co domnělá královna školy, jejíž jméno jsem zapomněla :D, uvidí Willa s Jacindou, zajde si na ní na záchod, kde ji Jacinda pod tlakem trochu spálí. A Will ji potom uvidí takovou, jaká uvnitř je.
Jacinda si tím pádem myslí, že ji prozradí a jeho rodinka uspořádá hon, ale překvapí ji, protože to vezme dost v klidu. Pokecají, vyjde najevo, že Will celou dobu věděl, co Jacinda je, a už plánují rande.
Jenže se objeví Cassian s tím, že chce, aby se s ním vrátila. Jacinda odmítá, protože se dozvěděla, že by jí ustřihli křídla. Cassian jí dá nějaký čas, pak si pro ni půjde. Znovu se objeví ve chvíli, kdy je Jacinda s Willem a její sestra se začíná dost přátelit s bratrem Willa Xanderem, jiným lovcem. Mezi Willem a Cassianem dojde k potyčce, po které vyjde najevo, že Will má v sobě krev draki, kterou mu dával otec, aby ho zbavil rakoviny. Protože Xander viděl, co doopravdy Jacinda je, Cassian ji donutí, aby spolu se svou sestrou uprchly. Will slíbí, že ji najde.

Všímáte si té podobnosti?
Jacinda se nejdřív ze všech sil brání stěhování a adaptování se v novém prostředí. Jakmile ovšem potká znovu Willa, ze všech sil se naopak brání, aby mohla zůstat. Will je idol prakticky všech holek na škole, ale on si žádné pořádně nevšímá - dokud nepotká Jacindu.
Ten děj je tak nehorázně předvídatelný.. Možná bych si troufla říct, co se bude dít v dalším díle. Každopádně mi nezbývá nic jinýho než doufat, že Sophie provede něco, co pořádně zamíchá karty :)

Sarah Smith - The Other Side of Dark

Od té doby, co ztratila oba své rodiče, je schopná patnáctiletá Katie duchy vidět a i s nimi mluvit, což ji dělá samotářkou, než spolužák Law uvidí její kresbu historického domu a společně se vydají hledat poklad, který tam prý ukryli nelegální obchodníci s otroky.
Law Walker znal Katie Mullensovou před tím, než se zbláznila. Před tím, než její matka zemřela. Law ví, že je Katie šílená, ale vždycky byla talentovaná. Stále zaplňuje skicář i přesto, že její kresby se staly taky trochu šílenými – jsou temné, krvavé. Co Law neví, je to, že ty kresby jsou skutečné. Nebo byly. Katie maluje to, co vidí – a Katie vidí mrtvé lidi. Lidi, kteří zemřeli – nedávno nebo ne v poslední době – v nehodách, při sebevraždách, dokonce i chlapce, který byl uvězněn v domě, který shořel před více než sto lety. A je to tenhle kluk, kvůli kterému chce Law znovu poznat Katie. Co když jeho otec nechce, aby chodil s bílou dívkou? Co když si lidé myslí, že je Katie nebezpečná? Duch chlapce skrývá tajemství, které Law potřebuje znát – a je mnohem větší a mnohem šokující, než kdo kdy očekával.

Knížku vychvaluje i Cassandra Clare, takže na ní asi něco bude ;D

L. J. Smith - Origins (TVD: Stefan's Diaries #1)

Příběh odehrávající se během Občanské války, na pozadí velkého panství, nepředstavitelného bohatství a smrtících tajemství tři dospívající v Mystic Falls ve Virginii vkročí do vášnivého milostného trojúhelníku, který bude trvat věčnost.
Bratři Stefan a Damon Salvatorovi jsou nerozluční do doby, kdy potkají Katherine, úžasnou záhadnou ženu, která jejich svět obrátí vzhůru nohama. Ze sourozenců se stanou rivalové, Salvatorovi soupeří o Katherininu přízeň, aby pouze zjistili, že její luxusní hedvábné šaty a třpytivé šperky skrývají strašlivé tajemství: Katherine je upír. A jejím záměrem je proměnit je v upíry, aby spolu mohli společně žít navěky.

Info najdete i na české fansite :)

Vydání Crescenda a Krásných

Psala jsem Egmontu ohledně vydání druhého dílu v sérii Hush, Hush. Dostalo se mi odpovědi, že vyjde 8.2. 2011. A že prý to bude pecka - k čemuž se připojuju.

Pro ty, kteří četli Ošklivé a líbilo se jim to, mám dobrou zprávu. V dohledné době se můžeme těšit i na druhý díl s názvem Krásní, který by měl vyjít na přelomu listopadu/prosince. Anotaci a ukázku si můžete přečíst na stránkách nakladatelství.

V nejbližších dnech také mělo vyjít Město ze skla. Na jedné stránce jsem ovšem našla jiné datum naskladnění, a tak jsem Mladé frontě napsala. Dám vědět co a jak -> že prý se teď tiskne, tak uvidíme :)

What I'm gonna read - November

Vážení, měla bych se začít učit a ne hltat stránky knih.
Jenže ono to nějak nejde přestat :D

Jestli tento měsíc vůbec vyjde (datum naskladnění se z 3. posunulo na 15.11.), tak si rozhodně znova vychutnám Město ze skla od Cassandry Clare.
Nějakou tu povinnou četbu k matuře bych taky mohla zvládnout.. pátá Anita se mi válí na stole, sestra by mi do knihovny měla skočit pro Proč? 13x proto a taky začnu číst Kingovu sérii Temná věž. Na stole se mi toho válí víc, jenže já už nevím, co tam je :D

No, zase mám nabitej program :D

Kam jste to vlezli?

Vítejte na blogu jedné knihomolky, která ráda hltá stránky anglických knih a která moc nemá mozek na to, aby psala klasické recenze. Ačkoli se snaží.
Anotace si sama překládá ze stránky Goodreads, na které je závislá a visí na ní prakticky denně. Čtením příspěvků riskujete odhalení zápletek a závěrů děl. Varovala vás.
Když se ozvete, možná vám dá i číslo ICQ nebo kde že to píše kecy na Facebooku.
Na články si nárokuje autorská práva a po těch, kteří to nerespektují, jde jako pes!
Činnost blogu (po)zastavena v únoru 2011.

Search